torstai 17. marraskuuta 2011

Ratsastusta vihdoin!! Juu, kirjottelen siis eilistä tekstiä, kun en eilen saanu aikaseksi kirjottaa.
Elikkäs, vihdoin pääsin taas ratsastamaan Bellulla [: Ihanasti meni Kultamussukka, mentiin ihan perus-lyhyt lenkki, ravas, käveli ja laukkas hienosti, pitkät laukat taas, ainakin meidän mittapuussa. Juu ei siinä sen kummempia, oli Vate ja äiti mukana pyörillä. Harmi vaan, että aurakepit on vähän huonosti keskellä tien reunaa, koska niitä pitää sitte väistellä ojan- tai tienpuolelle, mikä on sillai huono jos tulee vaikka auto. :/

 Tänäaamuna vein Bellan mettälaitumelle, kun ei ollu niin kylmä, paitsi nytte ku tulin jo 12 koulusta niin hirnuskeli siellä, oli kai nälkä tai jotain, vaikka onhan sillä siellä jonku verran syötävää, nii vein sitte laitumelle ku ei tota pakkasta näyttäny sen enempää olevan. Sitte jos tänää viel kerkeis kohta ratsastamaan, ni aika jees. [:

Noh, kerkesin onneks ratsastamaan, ni jatkan nytte tähän samaan! Lähettiin Bellan kanssa peruslenkille, mutta jotain muuta sitte tulikin, tosin ei paljoa. Oltii menossa mettätielle, pikkasen leveemmälle ku ekas kuvassa, ni jo tuli vastaan se sama pappa, josta aiemmin kerroin avotraktorin kanssa. :D Bella sitte pysähty ihmettelemään, ja sitte kun ei liikkunu, ni se papparainen tuli alas traktorista ja maanitteli sitä siinä maassa, ni Bella lähti sitte, ja pappa talutti sen sitte sen raksan ohi. :D Muuten  normilenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti