tiistai 20. joulukuuta 2011

Lunta jookos? Ja extra-paljon kuvia!!
Lunta kaivattaisiin kyllä kovasti, ajattelin nyt laittaa sitte ton biisin niin tulee vähän joulufiilistä.
Mutta, käytiin ratsastamassa kentällä, joka oli ihan märkä, upotti paikoittain aika pahasti, niin ei sitte menty niistä kohdista. Bellalla oli tosi-jurnupäivä, ei mikään onnistunut niin kuin oisi pitäny. Ravia oli koko ajan niin katkonaista ja laiskaa, Bella oli tositosi tahmea. Ei sitte sen kanssa voinut tehdä paljoakaan, ravailtiin ympyröiden yms. kanssa ja pujoteltiin, taivuteltiin ja mentiin pohkeenväistö ja avoa. Sinikin ratsasti Bellulla.
Äsken sitten kun hain Bellan sisään niin väistätettiin vielä leivän kanssa.


Eilen kävin maastoilemassa, lenkki tosin loppu vähän lyhyeen kun Bellan takapolvi alko reistailla, tänään ei taas ollut mitään ongelmaa. Bella laukkasi tosi hienosti ja meni todella pitkää, kevyttä ja ilmavaa laukkaa pitkiä pätkiä, ihana kulta. ♥ Muuta erikoista ei sillä lenkillä tapahtunutkaan, käveltiin ja ravailtiin sitten pois ja sinne.


 Tai no ei tämä nyt "erikoista" ole, mutta maa on kyllä etenkin nyt märillä keleillä tosi petollista. Peruuteltiin siinä Bellan kanssa vähäsen niin Bellan jalka humahti sellaseen monttuun, ei onneksi käynyt mitään. Sinin kanssa sitten eilen siivottiin talli ihan kokonaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti