maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulunviettoa!

En ole päässyt tai kerennyt tai viittinyt postailla, mutta nyt sitten laitan kaikki jolujutut! 23. päivänä käytiin ratsastamassa, Bellan jalka meni aika pahastikkin, koska jännitti yhtä ojarumpua. Tulin sitten alas selästä ja menin takasin, kun oli parempi. Ei se sinänsä vakava juttu ole, harmillinen vaan.
Aattona en mennyt ollenkaan ratsastamaan, oli niin paljon muutakin, ja keli ei oikein houkutellut, lumipyry joka muuttui sitten räntäsateeksi. Tuli kivoja lahjoja, Bellalle sellanen kakkakerääjä ja biotiinia, mulle ratsastushanskat, joissa on sellanen lenkki, ettei tartte pitää niistä kiinni, jos ottaa pois. Muutakin kivaa tuli!
25. päivänä kävin peltotiellä ilman satulaa, oli tullut vähän lunta, niin oli kivaa mennä! Mentiin alku käynnissä, käännyttiin ympäri ja vähän ravailtiin, myös otettiin ihan pikkupätkä laukkaa, heti otti ja pitkälle meni, ihana poni. ♥

Päästettiin sen jälkeen vuohet ulos pöllöilemään, Neppi oli niin outo! Nappi oli normaali, pysyi koko ajan meidän luona "sivistyneenä", kun Neppi todellakin pöllöili Pluton kanssa. Sillä oli koko ajan kieli ulkona ja se päästeli outoja töräyksiä. Mutta sitten kun tuli pois Puten luonta, oli ihan normaali. Leikattiin myös niiden sorkat.

Kuviakin otin, ja videoita, mutta lisään ne sitten kun laitan  ne koneelle. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti