torstai 22. joulukuuta 2011

Kisahaaveita kentällä [:


Ai että, odotan jo niin paljon meille sopivia kisoja, jotain kivaa lyhyenläntää raviohjelmaa! Todellaki haluaisin jo kisoihin, ja jos ne ei mene hyvin ni mitäs sitte, eikö osallistuminen ole tärkein? Jos sais tietää jotkut sopivat kisat niin pystyisi harjoitella vielä paremmin, mutta nyttenkin on jo kiva treenata.


Mentiin siis kentällä, jota olin jo aiemminaamusella lapionut hiki hatussa tunnin vähän pehmeämmäksi. Bella meni koko ajan tosi nätisti, oli aika herkkä ja reipas. Aluksi vaan käveltiin ja ravailtiin ympäri kenttää, tehtiin ympyröitä, pujoteltiinkin vähän ja taivuteltiin.
Sitten alettiin tehdä kuvitteellista koulurataa, mentiin ravissa ympyröitä, keskihalkaisijoita ja koko rata leikkaa'ta, ja mentiin niitä sitten putkeen ravissa, miten nyt kouluradalla yleensäkin mennään. Hienosti meni poni, mitä nyt joskus pysähteli, mutta lisäyksetkiin toimi hyvin.


Lopussa vielä mentiin aika pitkään ympyrällä ravia suuntaan ja toiseen, pakko sanoa että paremmin meni oikeeseen kierrokseen siinä. Ympyrällä sitten tehtiin käyti-seis siirtymiä ja ravi-käynti siirtymiä, hyvin meni nekin. Sitte vielä nopeampia ja hitaampia kierroksia ympyrällä ja loppuverkkojen; pitkin ohjin käynnillä ympäri kenttää, niiden jälkeen lopetettiin. Sen jälkeen vielä viilattiin kaikki Bellan kaviot hyvin, pitää nyt joulun jälkeen pyytää vuolija niitä ihan kunnolla kattomaan.


Kävin äsken vielä hiihtämässä tekolumiladulla, sitte hain Bellan sisään. Jätin kaikki ovet auki tavalliseen tapaan, kun lähdin viemään kottikärryjä, ja Bella jäi kurkkailemaan siihen ovelle. Olin lähdössä viemään niitä, niin alko kuulua kop kop kop, niin Bellahan se sieltä kopsutteli myllyhuoneen ovelle. Menin katsomaan, niin siinä se vaan kurkisteli. :D♥ Vein sen sitten nurtsille syömään siksi aikaa, kun vein kottarit.

Kuvia ei ole, jotain vanhoja vaan tuossa. :(

2 kommenttia:

  1. Täytyy pitää silmät auki ja ilmoitella jos on jotain kisoja lähistöllä :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ilmottele ihmeessä jos tiiät jotain! [:

    VastaaPoista