torstai 15. joulukuuta 2011

Kiva ratsastus ♥

Ihan ekaksi, anteeksi kaikille pientä viivästystä näitten postauksien kanssa, mutta ne tulevat sitten ajallaan.

Mutta, asiaan, tiistaina kävin kentällä taas ratsastamassa, eikä ollut jäässä ollenkaan, ehkä vähän kova kuitenkin. Aluksi mentiin käyntiympyröitä ja käyntiä ympäri kenttää, sitten vaihdettiin askellaji raviin, samat jutut tehtiin siinäkin. Ravissa sitten alettiin tehdä pujottelua ja kaikenlaista hyvää verkkahommaa, lähinnä taivuttelua, ja hyvin ne menikin, Bella meni tosi nätisti.
Ravissa tehtiin noita jonkun aikaa ja sitten mentiin pohkeenväistö suht. hyvillä tuloksilla, ensin keskihalkaisijalla, sitten pitkillä sivuilla. Bella meni itseasiassa paikoittain yllättävänkin hyvin, mutta takapään kanssa vieläkin aika paljon ongelmia. No, treeniä, treeniä, treeniä!

Sitten alettiinkin laukkailla, ensin vaan toisella pitkällä sivulla, mutta sitten otettiin koko kenttä käyttöön. Yhdessä vaiheessa laukkoja Bella taisi vähän suutahtaa, alko menemään pukkilaukkaa, mutta kuitenkin hyviäkin nostoja saatiin, myös muutama todella hyvä pätkä. Pakko kyllä sanoa, että menee paremmin maastossa.

Tänään menen varmaan ratsimaan, jos sää sallii, tällä hetkellä aikamoinen tuuli + sade ulkona, mutta Bellalle pistin sen ihanan vihreän sadeloimen päälle, että päästäisiin jossain vaiheessa sitten menemään. Tosin nyt kannattais jo lähteä, koska kahden aikaa pitäis jo olla kohtona tekemässä ruokaa, eli maastoon varmaankin lähdetään kohta puoliin... -> Kuvia ehkä myöhemmin...

Ja vielä tähän loppuun, antakaa aiheita, mistä voisin postailla, tai miten voisin tehdä kiinnostavia postauksia, koska kaikkiin postauksiini tulee rasti ruutuun "Ei niin kiinnostava...".
++ Jos joku tekee ilmasiksi (animoituja)bannereita, niin viestiä ettu_@hotmail.com tai sitten kommenttia boksiin, kiitos!! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti