lauantai 17. joulukuuta 2011

Loma!! ♥


Otsikko ei nyt ehkä ihan kuvaa kirjoituksen aihetta, mutta vihdoin, lomalla!!! Todistus oli paljon parempi mitä olin odottanut, keskiarvo nousi kolmella, nyt 9.3, sen kun sais viel pidettyäkin... Sitte sain vielä opettajilta Fazer'in ison karkkirasian kun säestin koulun joulujuhlissa vähäsen. Ihmettelen tosi paljon vielä sitä, että matikka oli 10! No, joka kokeesta on tullut hyvä mutta en ois silti uskonu. Mutta joo, ei siitä sen enempää.

Kuvista osa on siis siitä, kun juoksuttelin Bellaa kentällä torstaina, loput otin nytten. Kuvat on taas satulasta, kuvailijoita ei ollut ei ratsastuskuvia ei ole vieläkään, harmi. Ja nyt älkää välittäkö kuvien paljoudesta, nauttikaa kun niitä kerrankin on...!

Käytiin siis tunnin lenkillä maastossa, tien viertä hautausmaalle ja sitte mettälän kautta kotiin ja pikkutietä, Bella meni tosi kivasti koko matkan, eli jurnuttanut yhtään. Mentiin suht. reipasta ravia hautausmaalle, välipätkä käynntillä, ja mettäläntiellä otettiin sitten laukkoja. Laukat menikin tosi hyvin! Bella lähti ekoista ja laukka oikeesti pitkiä pätkiä. Kyllä se osaa laukata jossei se yhdistele asioita eikä ajattele laukkaavansa, nytten korvien asennoista ja muustakin päätelen ei miettinyt laukkaavansa, ja sitten menikin piitkä ja rentoa laukkaa. Ihana rakas ♥

Muuten, yritän nyt itte väsäillä banneria, ja siitä tulee varmaan huono mut yritän nyt silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti