maanantai 12. joulukuuta 2011

Pipareiden leipomista & tallin koristelua
Niin, jäi ratsastus tänään välistä koska menin mummon luo leipomaan joulupipareita, joista tulikin tosi hyviä! Joulussa on kaikki aina niin kivaa, kun saa leipoa kaikkea hyvää, ruokia ja herkkuja. Odotan jo niin innolla että pääsisis leipomaan paljon herkkuja!
Leipomisen jälkeen käväsin sitten hakemassa Bellan sisälle tuolta inhottavasta sateesta, poni odottelikin jo innolla, tosin nyt tuli ravilla portille eikä laukalla kuten yleensä, ja meni aika rauhallisesti sisälle, ei vetänyt paljoa, onneksi, koska meillähän oli mukana aamuinen heinäkoppa. Sitten kun päästiin talliin ja sain sen siivottua, niin harjoiteltiin vähän väistättämistä puolelle ja toiselle leivän kanssa, ja hienostihan se menikin. Myös tehtiin vähän kumarruksia.

Eilen koristelin tallin hopeanauhoilla, kranssilla, "kuusinauhoilla" ja muilla joulukoristeilla, ja pakko sanoa että hieno tuli! Kun tallissa on sellaisia pylväitä, niin kieputin niihin nauhoja. Tosin toivon, etteivät vuohet ala syödä niitä. :D Myös pistin Bellan oveen kuolaimien tilalle kauniit joulupallot, ja tallin oveen hevoskuvan ympärille nätin kranssin. Joku päivä haetaan tallin jo joulukuusi!
Koulussa tapahtu tänään vähän outoja, lähinnä yllättäviä juttuja ja viime yönä koin eka pyörtymisen, että ei sen kummepia näinä päivinä. (:

Ja nuo on siis niitä kuvia, jotka piti tulla jo monta postausta aikasemmin, ja niitä on lisääkin mutten nyt ala lisäilemään, koska viimekskin meni jumiin siinä kohdassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti