sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ratsastustunti uudella kentällä!

Tänään siis tehtiin sitten meidän kentälle se kauan odotettu hiekkapohja! Se on nyt tosi hyvä, ja kohta mennäänkin Bellan kanssa sinne tunnille, kun opettaja tuli. Laitan varmaan kohta ennen-jälkeen kuvat, ja kerron ratsastustunnista sitte illemmalla lisää!

No niin,  oli ihan iva tunti. Ensin verryttelin Bellan meiän peltotiellä, ravailtiin ja käveltiin ja tehtiin siirtymiä. Mentiin kentälle ja ensin käveltiin ja sitten ravailtiin ympäri kenttää ja tehtiin paljon ympyröitä kulmiin ja keskelle. Bella meni vähän takkuisesti alussa, pani hanttiin jne., sitte päätettiinkin että mennään ilman pohkeita, ni sitte herkistyis pohkeelle. Eihän se nyt heti tietenkään toiminut, pitkä  juttuhan se on, eli nyt pitäis ratsastella ilman pohkeita kokonaan! Katotaan nyt toteutuuko, koska ite en ehkä usko pitkäaikaseen muutokseen.

Sitten vaan jatkettiin ympyröitä ilman pohkeita, samoin ravia, ja tehtiin kaikenlaista siinä kentällä.
Alettiin sitten tehdä pohkeenväistö pituushalkaisijalla, ravilla pitkää sivua pitkin kentän päähän, siellä käyntiin, suoristus, hetki suoraan käyntiä, sitten alko väistö sivulle. Ensin meni pelkät etujalat, niin sitte Tarja nousi selkään ja näytti ihan kunnolla miten piti mennä, tosin koska Bellalla on niissä takajaloissa sitä ongelmaa, niin vaikeeta se Tarjallekin oli, mutta meni kuitenkin. Sitten mein selkään ja Bella alko mennäkkin jo paremmin. Sitte muutaman kerran mentiin ja alettiin ravailla pitkillä ohjilla ympäri kenttää, lopetettiin ja käväsin sitte vielä peltotiellä, ja äiti hoiti sitte Bellan loppuun.

Kuvat ovat nyt vähäset, koska äiti ei sitte muistanu ottaa kameraa kentälle, että kiva. Laitan myöhemmin jotain vanhoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti