perjantai 30. joulukuuta 2011

Todella myöhästynyttä tekstiä...


Jeps, netti ei ole toiminut sen maanantain jälkeen, nyt toimii taas, onneksi. On jäänyt siitä syystä vähän taukoa näissä postauksissa, mutta tässähän se hoituu, kerron samalla kaikki viikon jutut, ja sitten kun vielä muistaisi, mitä on tehty...

Tiistaina menin Bellan kanssa kentällä, meni todella ihanasti. Kenttä oli ihan ok kunnossa, ehkä vähän litsu mutta ei se haitannut. Mentiin ihan perusravia ympäri kenttää, ja tehtiin paljon siirtymiä, koska niissä on vielä parantamisen varaa. Hienosti meni nekin. Alussa Bella olisi halunnut käydä piehtaroimaan hiekalle, mutten tietenkään antanut, koska nyt oltiin töissä ja ratsastaja oli selässä.
Tehtiin sitten siinä kaikenlaisia lisäyksiä, voltteja, siirtymiä, pysähdyksiä jne., mitä nyt normaalistikin tehdään. Alettiin sen jälkeen mennä ympyrällä ravia, lähinnä asetuksia sisäänpäin molempiin kierroksiin, todella hyvin meni! Lopeteltiin sitten siinä loppuverkkojen jälkeen.

Meillä kun on siinä kentän porttina sellainen köysi, joka pitää mennä kiinnittämään vähän ylemmä aidasta, ja joudun yleensä jättämään Bellan sitten kentälle vapaaksi, ohjat nuppiin. Ei nyt sillä, se jää siihen katselemaan ja haluaisti itsekin tulla kiipeilemään, ainakin siltä se näyttää. Noh, sillon tiistaina jouduin kuitenkin ottamaan Bellan mukaan, koska portti oli valmiiksi kinni, ja olimme ulkopuolella, enkä viitsinyt jättää Bellaa kentän ulkopuolelle, koska juuri ennen sitä se oli säpsähtänyt yhden oven pauketta, niin Bella tuli kanssani ylös ja kun tultiin sieltä pois, se olisi halunnut mennä sinne uudelleen. :'D♥

Keskiviikkona enkä torstaina ollut ratsastamassa, oltiin mammalla ja käytiin sitten eilen kaupungissa, mukaan tuli gina tricoista (kirjotetaanko tuolleen?) sellanen suht. löysä punavalkoraitapaita ja Vilasta korkeavyötäröiset farkut.

Kuvat jäi vähän vähäsiksi, ei ensin suostunut ottamaan ollenkaan kuvia, eikä sitten ollut aikaa latailla kun tuo yksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti