maanantai 5. joulukuuta 2011

Vihdoin taas Bellan selkään!

Tultiin siis lauantai-iltana kotiin sieltä Vuokatista, Bella oli jo nukkumassa, samoin kaikki muutkin eläimet paitsi tietenkin Pluto, joka karkasi päivällä, mutta kotonahan se oli meitä vastassa, onneks. Talli oli ihan hyvässä kunnossa, ei valittamista, siitä kiitos Sinille.

Sunnuntai-aamuna Bella oli jotenkin vähän ärtynen tai uppiniskanen, karkas karsinasta pihalle syömään ja sitte vielä kuljeskeli ympäri sitä kun menin hakemaan harjoja. Ja jos joku nyt ihmettelee niin Bella on usein meillä vapaana pihalla ilman mitään, ei karkaa minnekkään, mutta ei se nyt karsinasta saa lähetä kuitenkaan pois. Niin, no putsasin sen ja vein ulos, mutta sittehän se tuhma/villi olikin.
Ensin pelästy pyörää, kun mun veli meni hakemaan postia ja piti sellasta "drnn,  drnn"- ääntä, ni poni astu sitte lankojen päälle, ei onneksi jäänyt jaloistaan kiinne.
Noh, ei siinä vielä läheskään kaikki, Bella alko juoksennella ympäriinsä laidunta vetäen samalla korkeita pukkeja, sliding stoppeja ja 360 asteen käännöksiä, mutta rauhottu sitte heinille. Jos ois ratsastaessa tollanen ni ei ois selkään mitään asiaa!

Tänään mentiin sitte päästelemään niitä olemattomia höyryjä, ei ollut normilenkkiin muuta eroa paitsi että otti ekan ravin heti, ilman mitään hidasteluja. Tai no, Bellassa ei ollut muuta eroa, matkassa kyllä. Mentiin siis ison tien vartta hautausmaalle, sitte Mökin kautta Haimin metälle, tie tosin oli siellä kova niin ei menty kovin pitkälle. Noh, tultiin takasin mettätieltä, ni juu, hautausmaata vastapäätä olikin sitte moto mettätöissä.
Bella silti rohkeena tytynä uskalsi mennä sen ohi, ihana kun on. ♥ Loppulenkki menikin sitte normaalista, mentiin vielä Myllykujan ja pikkutien kautta kotiin.

Kuvia ei ole, pahoittelen, vanhempia tulee ehkä kohta puoliin, kun oon nyt väärällä koneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti