sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kentällä taas, villi & ihana poni ♥


Eilenkin mentiin kentällä, sitä ei tosin silloin oltu aurattu. Mentiin puolet ja puolet serkkuni kanssa, Bella oli aika laiska muttei muuten kummoinen. Kentällä oli aika paljon lunta, eli enimmäkseen ympyräjuttuja. Bella oli ihan kiva meillä molemmilla, se on aina kiva katsoa kun joku muukin menee, näkee sitten miten menee minulla ja miten muilla. Pakko kyllä sanoa, että Bella on ratsastuskoulu ajoistaan huolimatta yhden ihmisen hevonen, ero on ihan valtava, kun joku muu hyppää selkään.

Tänään tapahtuikin sitten vähän enemmän! Ensinnäkin aurattiin kenttä traktorilla, todella hyvä tuli! Mutta, olin laittanut Bellan valmiiksi, ja mentiin mäelle katsomaan, kun sitä aurattiin. No, aluksi tuli vähän lunta meidän päälle, kun se pöllysi, ei siinä vielä mitään. Seisottiin tuossa pihalla, niin sitten se traktori tulikin yhtä toista tietä, ihan meidän vierestä. Bellahan sai siitä hirmusen sätkyn, lähti ihan käsistäni. Se viiletti sitten nurmikon poikki tallille, jossa ihanainen Pluto sen pysäytti, ettei talliin juossut. Pluto sitten rähjäsi siinä Bellalle ja Bella hyppeli, menin Bellan luo ja otin kiinni, sitten se oli taas ihan rauhallinen. Olisinhan minä voinut sitä pitääkin, mutta koska tiesin ettei sen mihinkään karkaa, ja muutenkin olisi siinä voinut vaikka potkaista tai muuta niin päästin irti. Kuitenkin, koska juuri saimme tietää, että pikkuserkkuani oli potkaissut hevonen päähän, niin ei kiitos samaa juttua minulle.

Mentiin sitten kentälle, joka oli todella hyvä. Bella meni herkästi ja reippaasti koko ajan, laukattiinkin onnistuneesti pitkään aikaan. Tehtiin siinä sitten ympyröitä, lisäilyjä, koko rata leikkaa, pituushalkaisija jne., myös muutama koulurata mentiin ja pään kanssa tehtiin töitä, ettei nokkisi alas, ja ei se sitä sitten enää tehnytkään. Lopussa menin vielä ilman jalustimia samoja juttuja, ja kahlattiin vielä pellossa vähän, sekä putsailtiin talli.

Ja vanhoja kuvai edelleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti