torstai 26. tammikuuta 2012

Kiukkuinen poni!On ollut pientä postaustaukoa, näin heti aluksi pahoitteluni siitä, mutta minkäs teet kun ei ole mitään kerrottavaa.

Eilen menin Bellan kanssa kentällä, ja se oli jotekin todella kiukkuinen! Suorastaan raivosi itsekseen tunnin alussa, vaikken tehnyt mitään. Pienistäkin pohkeista Bella veti heti pukit, mutta rauhoittui kuitenkin ihan normaaliksi lopputunnista. Oliko sillä sitten vaan energiaa vai mammapäivä, mutta tuollaista Bellaa ei kyllä "jokapäivä näe." No juu, tunti meni tuota pientä välikohtausta lukuunottamatta tosi hyvin. Kenttä oli aurattu, eikä se ollut liukaskaan, onneksi.
Alussa kun päästeltiin pahimmat höyryt pihalle, niin ravailtiin vaan ympäriinsä, ja tehtiin vähän siirtymiä, niin sain pollen kuulolle. Asettelin sitä ympyröillä ja otettiin lisäyksiä ja hidastuksia jonkun verran, muuta peruslämmittelyä.  Siitä sitten muutamien kouluratojen jälkeen aloin laukkailla, otettiin aina melkeistään sama pitkäsivu laukkaa, ja Bella meni tosi rennosti vasempaan kierrokseen, otti heti laukan ja jatkoi sitä ihan koko sivun. Vaihdettiin sitten väliravien jälkeen oikeeseen kierrokseen, siinä laukka ei ollut Bellalle niin helppo, mutta kuitenkin otti sen ja jatkoi niin kauan kuin pystyi.
Laukkojen jälkeen vielä mentiin kentällä loppuraveja siinä kentällä, ja mentiin tuttuun tapaan taas lumihangen poikki, nyt tosin siellä oli enemmänkin lunta.

Maanantainakin kävin ratsastamassa ilman satulaa kentällä ja hangessa, mutta silloinkin Bella oli aika kiukkuinen ja villi. Kentällä mentiin sitten ravia ja kahlattiin vielä hangessa, se oli lähinnä vain sellainen puskailulenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti