perjantai 20. tammikuuta 2012

Kivoja ja ei-kivoja juttuja + extra paljon kuvia

Heti alkuun, onko uusi banneri huonompi kuin edellinen? Pitäisi varmana pyytää joku tekemään minulle bannerin, joka oikeasti osaa tehdä sellaisen. Vapaaehtoisia?Ei se nyt siisti vieläkään ole, mutta ainakin vähän siistinpi.


Kertoilempa nyt samalla koko viikon tapahtumat, tai no tiistaista eteenpäin. Ei vaan ole ollut aikaa tai inspistä kirojittaa. Ja huom, nyt on tuoreita kuvia, ja niistä voitte sitten päätellä, mikä on kalansilmällä otettu ja mikä ei!

Keskiviikkona oli välipäivä, niin kuin suunnittelinkin.
Torstaina olin jo valmistellut heti aamusta asti ratsastusta, laitoin Bellalle takin ettei se kastuisi, ja olin innoissani odottanut ratsastusta. Laitoin Bellalle vaihteluksi ja kokeiluksi normisatulan, laittelin sitä siinä iloissani, pitsin sen päällekin vielä sellaisen suojan, ettei se kastuisi. Bella jo heti alussa vähän ihmetteli traktoria, mutta mitään sen ihmeempää ei tapahtunut. Päästiin Bellan kanssa menemään ehkä mahtavat kolme kierrosta jäykähkösti, niin  joko se jalka alkoi mennä alta. Eihän siinä mukaan auttanut, lopetettiin siihen, kun ei se millään lähtenyt. Sen jälkeen sitten vähän siivoilin lähinnä varustehuonetta, ja hienohan siitä pienelläkin siivolla tuli. Aina pitää muistaa, ettei se jalka Bellan vika ole, tai kenenkään muunkaan, minkäs teet.

Yritin sitten tänään uudelleen mennä Bellalla kentällä, tai siis Sinihän sillä meni. Sama juttu kävi taas, jouduttiin lopettamaan heti alkuunsa. Harmi, mutta eihän siinä muukaan auta. Siivottiin sitten talli ja naurettiin  kalansilmäkuville. Leikkasin myös bellan hännän, tuossa siitäkin kuva.
Illalla vielä laskettiin mäkeä Sinin kanssa, oli todella kivaa!

2 kommenttia: