lauantai 14. tammikuuta 2012

Mentiin kentällä ja tänäaamuna villi poni!

Aikasemmin, siis tortstaina mentiin Bellan kanssa kentällä, Bella meni kokonaisvaltaisesti hyvin. Ravailtiin siellä hangessa, tehtiin ympyröitä, ja sitten  asetuksia sisään- ja ulospäin jopa ravissa, yllättävän hienosti meni! Myös sitten mentiin perus pääty-ympyröitä ja kaikkea sellaista, ei siitä sen enempää voi kertoa, kun ei mitään erikoista tapahtunut. Kerran Bella pelästyi jotain lunta, mikä tuli katolta, otti jonkun 5m pyrähdyksen.

Perjantaina oli valitettavasti taas välipäivä, käytiin Kouvolassa. Harmillisesti jäänyt ratsastukset vähemmälle, mutta kiritään nyt takaisin viikonloppuna.
Aamulla vein tossa Bellaa ulos, laitoin pikkutarhaan ettei pissisi sisään, niin kokoajan se yritti varastaa heinäkassista heinää. Aina kun selän käänsi niin suu rouskutti. Kyllä ne on ovelia, jos itsekin osaisi... :D Mentiin sitten kuitenkin mettätarhaan, Bella meni  aika rivakasti sine, ei pysähdellyt ollenkaan niin kuin yleensä. Portin langat olivat sitten lumen alla aloin niitä ottamaan irti, niin Bella alkoi yhtäkkiä pukittelemaan ja vinkumaan siinä vieressäni. No jatkoin lankojen laittamista, niin taas se alkoi hyppimään. Päästin sen sitten irti, kun sain ylälangan kiinni, niin se ryntäili siellä ihan villinä. Sinänsä hyvä, ettei ole ratsastuksessa tuollainen, mutta osan energiasta se voisi käyttää ratsastukseenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti