lauantai 21. tammikuuta 2012

Onko täällä joku aidoista läpi- buumi menossa?


Loppuu ideat noista otsikoista, anteeksi.
Kuvat on aamulta, kun Bella juoksenteli hangessa. ♥
Oli tuttunikin hevonen tullut eilen aidoista läpi, ja nyt meidän Bella. Menin hakemaan Bellaa äsken sisälle, se oli mettä tarhassa. Huutelin jo hyvissä ajoin sitä sinne mennessäni, ettei tarvitsisi odotella. Normaaliin tapaan ensin kuului jyminä ja sitten tuli poni, mutta nyt se jatkuikin ja Bella tuli portista ulos aitojen läpi. Sitä en tiedä, tuliko se tahallaan niistä läpi vai eikö se vain nähnyt, mutta uskon, että vahingossa se juoksi, koska tuo ei ole yhtään Bellan tapaista.
Pihallehan se siitä juoksi, niin kävin hakemassa sen riimut siitä laitumelta. Pluto ilmoitti heti, että poni on pihalla ilman valvontaa, ja ohjasikin sitten Bellan sellaiselle välitielle. Menin sitten ottamaan Bellan kiinni, ja se oli ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Bellallehan ei siis kuinkaan käynyt, langat olivat muutenkin aika löysät ja kaiken kukkuraksi Bellalla oli loimi päällä, ja lanka osui siihen kohtaan.

Tänään menin ilman satulaa, että varmasti varmistuisi ettei jalassa ole kyse satulasta, ja muutenkin, koska jalka ei ole kertaakaan mennyt ilamn satulaa, eikä mennyt nyttenkään, jes! Bella oli todella herkällä päällä, hienosti meni koko tunti. Alussa vain ravailtiin ympäri kenttää ympyröiden kera, jatkettiin lyhyen venyttelytauon jälkeen sitten kahdeksikolla molempiin suuntiin ravissa, Bella meni tosi hienosti siinä! Loppuverkkojen jälkeen mentiin tuttuun tapaan vielä  pellolle kahlailemaan.

Siivoilin sen jälkeen tallin ja putsailin Bellan. Kengittäjäkin olisi tilattu, mutta kun niitä ei vaan saa kiinni! Monille on jo soitettu, mutta kun ei vastata niin ei. No, ehkä jos nyt joku tulisi.


2 kommenttia:

  1. http://www.tr-custom.com/ Täältä sain ihan parin päivän varoitusajalla kengittäjän viimeksi, kannattaa soittaa :)

    VastaaPoista