tiistai 3. tammikuuta 2012

Ratsastusta ilman satulaa, pitkä lenkki ja villi poni!

Ei oo lihava tai mitää... :D

Hieman postaustaukoa on tullut, niin pistän kaikki tähän samaan. Ja heti aluksi sanon, ettei kuvia tule vähään aikaan, koska kamerani on tällä hetkellä hukassa, jos löytyy niin sitten saatte tuoreita kuvia. Ja siis kuvta on vanhoja, jostain napsittu, muta ainakin on jotain. Mutta asiaan...

31. päivä kävin vain ilman satulaa vähän pellolla, ei viitsinyt sen enempää maastoon lähtä, koska jotkut jo paukutteli, mutta hyvin meillä meni ilman satulaa, Bella oli todella kiltti, kuten aina. ...?
Illalla sitten kun alettiin apmua raketteja, Bella ei aluksi pelännyt yhtään, kunnes ne alkoivat meidän pihassa ampua, mutta ei se ollut onneksi niin paha kuin viimevuonna, tosin johtui varmaan siitä, ettei Pluto ollut tälläkertaa tallissa villitsemässä Bellaa.

1. päivänä voitiin mennä maastoon, koska Bella ei pelännyt tai ollut muutenkaan jäykkä, patsi aamulla, koska sen piti tarkistaa, mikä ihme siellä ulkona oikein paukkui. Mentiin pirtin lenkki suhteellisen hitaassa tempossa, mutta tottakai ravattiin, laukka jätettin kokonaan pois, ihan varmuuden vuoksi. Vähän oli maa kovaa siellä paikoittain, etenkin, kun siellä oli mennyt traktoreita silloin, kun oli ollut kurakeli, mutta keskellä oli ihan hyvä mennä. Eikä Bellaa enää edes pelota Turkin tontut!

Eilen ei ollut mahdollisuutta mennä ratsastamaan, ensinnäkin tuuli, tulin vasta 15 aikaan kotiin ja illalla meillä oli hiihtotreenit. Kuitenkin, Bella oli todell, todella villi kun ihan sen sisään! Se ei ole ikinä ollut noin villi, hyppeli kaikkialle ja juoksenteli ympäriinsä. Sitten kun talutin sitä siinä jännässä paikkaa, niin se ihan riuhtoi ja teki kaikkea mahdollista. Ei tunnistaisi kentällä samaksi poniksi, eikä muutenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti