lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusien juttujen kokeiluja ja taas peltolenkki


Piti siis taas mennä pellolle, muualle ei päässyt vieläkään. Tosi kiltisti Bella meni, ei ollut ongelmia yhtään. Noista peltolenkeistä on kyllä sinänsä ollut hyötyä, koska (nyt vasta!) olen huomannut, että Bellan saa mahtavasti hereille, kun saa sille sen ravin, ravaa vähän aikaa, ja ottaa käynnin, ts. tekee ravi-käynti siirtymiä, että Bella tajuaa, ettei ravi vain jatku ja jatku. Ollaanhan me sitä tehty paljon, mutta nyt tehdään ehkä vielä useammin, ainakin maastossa, koska kentällä teemme sitä melkein aina.

Illalla menin vielä tunniksi tallille, siivoilin paikat ja olin Bellan kanssa. Laitoin sille vähän ajovaljaiden tyyppiset valjaat, ja ihan hienosti Bella oli. Ihan vaan karsinassa oltiin, kun se on niin iso niin siellä on sitten tilaa tehdä tuollaisia juttuja.
Lähinnä Bellaa ihmetytti siinä se, että jos pepun ympäri meni joku valjas, niin se oli outoa, tosin eihän kaikissa (?) valjaissa mene sieltä, mutta kaikkea on hyvä kokeilla. Laitoin Bellallesuitset ja yhdistin ohjat, menin Bellan taa ja kääntelin siellä sen päätä niistä ohjista, hyvin totteli, tottakai.

Ei nyt sillä, että ajopuuhiin alettaisiin, mutta kaikkeahan on hyvä kokeilla! Kuvat taas vanhoja, samasta syystä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti