maanantai 16. tammikuuta 2012

Välipäivä ja muuta höpinää

Tänään olisin ehkä jossain nopeassa välissä voinut mennä ratsastamaan, mutta jätin suosiolla väliin. Tulin puoli neljän aikoihin kotiin, ja kuudelta alkoi hiihtotreenit, ja vielä tallin putsaus oli siinä välissä, niin jäi nyt sitten pois. Laskujeni mukaan tällä viikolla pitäisi olla vain kaksi vapaapäivää ponilla, jes!

Menin siis putsailemaan tallia, eikä siellä tapahtunut kummempia, huomasinpahan taas, että Bella on uteliaisuuden perikuva. Kaikkeen pitää koskea, tutkia, ja katsoa mitkä ihme siellä nyt oli. Uutena vuotenakin olisi väkisin halunnut ulos katsomaan, mikä siellä paukkui. Bellalle tuli nyt karsinaan vähän purua, normaalisti sillä on turvetta, mutta kun sinne ei vielä ole aurattu tietä.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta mitä mieltä itse olette ihmisistä, jotka luulevat itsestään liikoja? Tietenkään kukaan ei kommentoi, no, se on oma asianne, mutta oli sitten kyse mistä tahansa, urheilusta, koulutöistä, ihan mistä vaan, itseäni se ärsyttää hirveästi. Eräs tuttuni on ostelemassa hevosta, ja pakko sanoa, että luulee itsestään aivan liikoja. Hän haluaa nuoren kouluttamattoman hevosen, rotukin on jo päätetty. Tuollainen hevonen sopisi ammattilaiselle, ei todellakaan hänen tasoiselleen ratsastajalle. Asiahan ei sinänsä minulle kuulu, mutta kun  kyseinne henkilö haluaa nimenomaan kouluttaa itse hevosensa, mutta kun omassa pikkupikku Bellassanikin on joka päivä kouluttamista, saatika että ottaisin itse sellaisen hevosen, jota ei ole koulutettu loppuun asti, huh huh. Olen yrittänyt siitä sanoa, mutta minkäs teet, kun hän on päätöksensä tehnyt.

Nähtävästi ihmiset eivät ole tajunneet että "valmiissa" hevosessakin on joka ikinen päivä uusia juttuja, ja sitä pitää opettaa niihin. Toivonpahan vaan, etten itse sorru siihen, että luulen itsestäni liikoja, ja "haukkaan jostain liian suuren palan". No, jokaisella on paheensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti