sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vähän liikutusta ja tilannekuvia

Huomaamattani Bella puri reiän hanskaan! :D♥Bella on nyt muuten ollut ihan levolla, lukuunottamatta tämänpäiväistä kentällä menemistä. Mentiin siis kentälle ihan vain kävelemään ilman ratsastajaa. Bellahan olisi muuten koko ajan vain seisonut paikallaan, niin kävelin ja juoksinkin sitten sen edellä, hienosti tuli poni perässä. Bella sai olla ihan vapaana, eli oman jaksamisen mukaan liikkui, ja tulikin koko ajan perässä. Vein Bellan sitten sen jälkeen vielä mettälaitumelle, tällä kertaa ei ihme kyllä piehtaroinut, eikä juoksennellutkaan paljoa.

Tosiaan, tuossa yhdessä kuvassa on Bella ja Pluto ulkona, niin olin sinä päivänä unohtanut laittaa pikkutarhan oven kiinni, niin Bella päätti tottakai tulla pois sieltä. Siinä oven vieressä on pärekori, jossa on aina vähän heinää, niin sehän oli viimeistä kortta myöten syöty. Bella oli ehkä tunnin verran vapaana pihalla, tietenkään karkaamatta minnekään. Pluto yritti koko ajan haukkumalla kertoa, että poni on vapaana pihalla, mutta kun en nähnyt sitä missään, niin en oikein osannut epäillä mitään... Pluton haukusta kuulee heti, onko jokin vialla, ja olen useammankin sanonut, että Pluto ihanana koirana pysäytti Bellan menon, vaikka ei poni kyllä muutenkaan mihinkään menisi.

Tänään kuvista suurin osa on tilannekuvia, tuossa yhdessäkin Bellalta alkoi lähtä karvaa, kun se seisoi koko päivän auringossa, toivottavasti kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti