perjantai 3. helmikuuta 2012

Huonoa tuuria kai se sitten on......Ei kai se mitään muuta voi ollakaan? Meillä meni joulukuussa Bellan kanssa niin hyvin, olin todellakin menossa keväällä kisoihin, Bella oli hyvässä kunnossa, meni kentällä niin hienosti ja oli iloinen kun mentiin ratsastamaan. Mutta nyt, kerkeämme mennä korkeintaan viisi kierrosta, kun jalalle tapahtuu jotain, usein menee polvi alta. Lepo voisi toki auttaa, mutta siinä Bella seisoisi tarhassa eikä liikkuisi yhtään, joten en usko että sekään auttaisi, mutta toisaalta, -en ole eläinlääkäri. Pitää se nyt varmasti kutsua, mutta kun siinäkin on pieni ongelma. Jos ell tulee silloin, kun Bellan jalka on terve, siitä ei pysty sanomaan oikeastaan mitään. Mutta pakkohan se on pyytää, ei kai siitä haittaakaan voi olla.
Voitte siis varmaankin arvata päivän tapahtumat. Toivoa täynnä menin tallille, pistin Bellan kuntoon ja vein kentälle. Kerkesimme mennä sen neljä kierrosta niin jalka meni. Ei tuosta ratsastuksesta tule nyt mitään, pitänee jättää kai suosiolla pois. Mutta toisaalta, kun jalka ei kuitenkaan joka kerta mene, mutta ei kuitenkaan kannata ottaa turhia riskejä.
Mutta, Bella on silti ihanin ja rakkain ♥

Vein Tipsun tallille samalla kun olin menossa ratsastamaan. Menimme Bellan luo ja Tipsu oli ihan kauhuissaan, kun Bella alkoi haistella sitä. Mutta, kun Bella alkoi haistella sen niskaa, niin Tipsu alkoikin kehrätä, kai se tunti niin mukavalta. Bella sitten jatkoi nuuhkimista aika kauankin.
Missellekin kävi tänään yksi hauska juttu. Pluto käväisi poikkeuksellisesti sisällä, ja Misse oli samaan aikaan täällä. Misse tuli tuosta kulman takaa ja käveli rauhallisesti, kunnes: *Järkytys, koira sisällä *. Kyllä nuo ovat hauskoja eläimiä, koko sakki.

3 kommenttia:

 1. Eikös yleensä tuo kuntoudu tai parane edes vähäsen kun menee paljon jyrkkiä mäkiä ylös ja alas ? ja paljon maasto treeniä erillaisessa maastossa ?

  Muuten kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaankin, ja kesällähän se ei mene ollenkaan koska poni liikkuu laitumella koko ajan. Ja vähän paha sitä on mennä, koska ennen kun pääsemme sellasille mäille tässä tilassa, se jalka menee. Ja sitten liukkaus ja lumi haittaa myös meidän menoa. :/

   Poista
  2. aivan. voi harmi, onhan tuo ikävää mutta eihän sille voi mitää :(

   Poista