sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kävelytystä


On jäänyt postaukset vähän väliin, niin kerron nyt tapahtumat torstaista lauantaihin. Ja kuvat taas on mitä on.

Aloitettiin heti kävelytys Bellalla, ja nyt olenkin joka päivä käynyt sen kanssa lenkillä, tosin lenkkimme ovat lyhyitä, mutta jokatapauksessa Bella saa, vaikkakin edes vähän, liikuntaa. Torstaina käveltiin vähän aikaa pihalla, ja vein Bellan sen jälkeen mettälaitumelle ja siellä se käveli vähän aikaa perässäni hangessa ympäri laidunta. Sen jälkeen vein sille heinäkasoja ympäriinsä, liikkuuhan se niiden välillä edes hieman. Pidemmälle lenkille kun ei oikein uskalla mennä, jos se alkaa ontua, niin se ei ole hyvä juttu. Putsasin sen jälkeen tallin.
Perjantaina tein oikeastaan täysin samoin, se päivä ei eronnut edellisestä oikeastaan mitenkään.


Nyt lauantaina menin Bellan kanssa hankeen kävelemään, siellä käveltiinkin vähän pidemmän aikaa. Jalassa ei siellä ollut mitään vikaa, mutta ei se kyllä yleensäkään hangessa mene. Vein sen jälkeen Bellan mettälaitumelle, ja putsasin tallin.
Bella odotteli siellä päiväheiniä, vaikka se oli saanut ne jo tunti sitten. Taluttelin sitten Plutoa hangessa, niin Bella alkoi hirnua laitumelta, että minäkin haluan mukaan! Sen se on tehnyt muutaman kerran aikaisemminkin, hassu poni. Kun poni ei sitten kuitenkaan päässyt mukaamme, niin se lähti pois näköpiiristä, ja tuli hetken päästä kovalla ravilla takaisin, ihan kuin aaveen nähneenä.
Ja kun putsasin tallia, ja vein vanhoja heiniä pois kottareissa niin Bella luuli, että saa heinää, ja alkoi höristä ja kävellä tarhan reunaa heinän toivossa. No, pakkohan sille oli antaa pienet maistiaiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti