keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pientä liikutusta


Tosiaan, on jäänyt postaukset taas kerran vähiin, eli kaikki tulee samalla kertaa. Ja kuvat on samantapaisia, tiedän mutta nyt vaan ei voi mitään.


Sunnuntaina en kerinnyt liikuttaa Bellaa, lähinnä sen karmean kelin takia.
Maanantaina suunnitelmissa ei ollut isompia liikutuksia, koska kun menin Bellan luo, niin sen jalka meni taas alta, mikä varmaankin johtui Bellan jännittämisestä, koska se pörisi ympäri tarhaa, käveli aidalla nopeasti, sitten taas aidalta nopeasti pois, mutta mistä sitä voi tietää. Annoin sille sitten kipulääkettä, mutta muutenkin se olisi sitä saanut nautiskella, koska Bellalla on nyt kipulääkekuuri päällä. Ja jo vähän ennen lääkkeen antoa koko ontumisjuttu meni pois, niin käväistiin vähän pihalla kävelemässä, mentiin myös pikkupätkä hangessa. Siinä Bellan jalat toimi taas ihan moitteettomasti.
Sen jälkeen siivosin tallia pidemmän aikaa, ja tein muita järjestelyjä tallissa ja varustehuoneessa.


Tiistaina siivoilin tallia taas pidemmän aikaa, ja pohrasin Bellan tarhan hangessa niin kauan, että koko tarha näytti kuin siinä olisi kävelty. En tosin usko, että se Bellaa auttaa, mutta kyllä se nyt kävelee muuallakin kuin niillä sen  tekemillä poluilla.
Tänään vielä varmaan kävelen Bellan kanssa, ties vaikka mentäisiin lumeen pohrailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti