keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tamma on aina tamma


Tosiaan. Tamma on aina tamma, etenkin sen huomaa nyt keväällä. Yritän nyt parhaani mukaan toteuttaa toivomustanne siitä, että kuvat ovat tekstien joukossa, mutta en vieläkään ole omaksunut sitä tyyliä...


En tosiaankaan muista, mitä tehtiin Bellan kanssa maanantaina. Saatettiin mennä kentälle, tai sitten ponilla oli vapaapäivä, veikkaan viimeistä.
Tiistaina kuitenkin mentiin kentälle. Taluttelin Bellaa ihan normaalisti, ja se piehtaroi ainakin seitsemän kertaa, ellei enemmän, mikä on toisaalta tosi hyvä, koska jos Bella pystyy piehtaroida ja maata, sen jalat ovat ihan ok- kunnossa, ja muutenkin tuollainen vetristely ja puhdistus tekee sille hyvää.


Bella jäi aika usein haukkimaan lunta, ja yhdessä kohtaa ihan normaalisti pyysin sitä liikkumaan eteenpäin, niin eikös, Bella alkoi vinkua, pukitella ja potkia ilmaa ihan villisti. Päästin riimunnarusta irti, etten jäänyt alle, koska oltiin aidatulla kentällä, se ei haitannut ellei Bella nyt olisi tallonut sen päälle. Mielummin olisin pitänyt kiinni, mutta kun en päässyt väistämään koska olin kentän reunalla, mistä alkoi hanki. No, jatkettiin tämän mammakohtauksen jälkeen ihan normaalisti, ja päästin Bellan sitten juoksemaan vapaasti kentälle. Ei tarvinut kun vähän imuttaa, niin se pinkaisi vinkuen kauheaan pukkilaukkaan kentän toiseen päätyyn, ja pysähtyi sliding stopilla juuri ennen aitaa. Tätä se jatkoi pidemmän aikaa, paitsi joskus se kävi melkein suoraan laukasta piehtaroimaan, ja heti ylös päästyään se jatkoi laukalla.


Maiskuttelin siinä aikani ja heiluttelin riimunnarua, lopetin sen ja kappas,  join up oli tehty. Bella liittyi hienosti (ihan kuten kuuluukin) seuraani, seurasi ympäri kenttää ja piti minua johtajanaan. Pientä kurinpalautus ei ole koskaan pahasta, ja pitää aina silloin tällöin muistuttaa, kuka on johtaja.
Vielä kun vein Bellan sisään, niin se kokeili rajoja ja steppaili koko matkan tallille. Hassu kultu. ♥

 Tänään tehtiin samoja juttuja, tosin  join up'pia ei tehty, mutta taluttelin Bellaa, joka taas hieman protestoi käskyihini, mutta muuten poni oli ihan kiltti, ja seurasi nätisti tallille. Tänään tein vielä tallin päivittäisen viikottaisen suursiivouksen, ja talli- ja laiduntilapostaus olisi tuloillaan, jos vaikka huomenna saisin sen aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti