keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kuulumiset lyhyesti

Sunnuntaina kävin ratsastamassa ponilla, Bella meni oikein hyvin. Mentiin tosi rauhassa koko matka, ja näpsin kännykällä muutamia kuvia, laadusta en puhu mitään.


Maanantaina oli Rimon tunti, mikä meni todella hyvin. Ei otettu pysähdyksiä eikä käyntejä juurikaan, koska mäkäräisiä oli ihan älyttömästi. Tehtiin asetuksia ja temmonvaihteluja eri paikoissa ja eri väleillä oikeastaan koko tunti.

Eilen olin varautunut taas karmeaan mäkäräisarmeijaan, joten varustauduin kävelylenkillemme oikein kunnolla. Menin sitten Bellan luo ja kappas, ei yhtä ainoata mäkäräistä.
Talutin Bellaa eilen pelkästään riimusta, niin se sai syödä matkan aikana aina silloin tällöin. Käytiin ihan "järven" rannassa asti, ravattiin vian lopussa vähän. Näimme myös pienen ja sievän linnunpesän pellon reunalla, mutta en tietenkään ollut ottanut kameraa mukaan. Sen ainoan kerran kun näen jotain mielenkiintoista, niin ei tietenkään ole mitään millä voisi kuvata.

Tänään huomasin omistavani oikein mukavan flunssan, joten Bellan liikuttelu ainakin tältä päivältä jää pois. Oli siis tästä johtuen tällainen lyhyt postaus, mutta aioin nyt silti päivitellä kuulumisia.

6 kommenttia:

 1. toi bellan huppu on kyllä jotain niin hienoa :'D tahtoo fabille kanssa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä hieno ja oikeasti tosi toimiva! Ei todellakaan mene mäkryt eivätkä muutkaan öttiäiset korviin tai silmiin, paarmatkaan eivät uskalla purra niin paljoa! :D

   Poista
 2. Hei sulla on samanlainen retro Jopo kun mulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten onkin! :D Tosin tällä hetkellä sen kumit vähän reistailevat, pitäisi niihin ostaa ihan uudet.
   Ja siis tuohan ei ole noita kaupan Jopoja, vaan joku älyvanha mutta kuitenkin toimiva!

   Poista
  2. Niin se on alkuperäinen! Se mun jopo on 47 vuotias :D Niitä sai sillon kyllä kaupasta! Paljon apljon hienompia kun uudenlaiset!

   Poista