maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tunti Rimolla ja huilipäiviä

Hupsista, unohdin viime postauksesta useita kuvia mitä minun piti sinne laittaa. No, anti olla. Niin ja siitä sarkoidista teen postauksen heti kun jaksan...

Bellalla on nyt viime päivinä ollut aika rentoa, se on ollut eilisen ja tämän päivän erityisemmin liikkumatta. Lauantaina kävin heti aamusta ratsastamassa ponilla ilman satulaa ja sekin lenkki mentiin aika rennosti. Kulti oli oikein kiltti eikä temppuillut ollenkaan, ei edes pysähdellyt. Vähän laiskanpuoleinen se oli, mutta muuten oikein kiva.
Sinä iltana hain Bellan vasta 11 aikoihin sisään, mutta ei se ollut siitäkään millänsäkään.Eilen siivoilin tallia illalla ja ponilla oli vapaapäivä koska sää ei oikein suosinut.

Tänään myös siivosin tallia ja laitoin kaikki hevosenkengät yhteen parruun mikä on varustehuoneen edessä. Tai on niitä myllyhuoneessa useampiakin, mutta tuo varustehuoneen päällä oleva oli hienoin. Homma tosin jäi hieman kesken, mahtavan neljän kengän verran, koska lähdimme Rimon tunnille.
Rimon kanssa lähinnä ravasin itsenäisesti ja hyppäsimme lopussa aika paljonkin. Esteet nyt olivat todella pieniä, mutta ihan sopivankokoisia meille amatööreille. Rimo hyppeli tosi hienosti ja itsekin pysyin ihan kohtalaisesti hypyissä mukana siihen nähden, että olen hypännyt todella vähän.

Bella sai tänäänkin viettää vapaapäivää liikutukselta, mutta pidin sille seuraa laitumella ja pikkutarhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti