lauantai 7. heinäkuuta 2012

Rennot heinäkuulumiset

Juups, rennoissa meiningeissä edelleen! ...niinkin rennoissa etten muista kuin viimisten kolmen päivän tapahtumat.
Ja kuvat ovat vanhoja kuten näette, mutta en ole jaksnaut ottaa uusia kuvia ja samoja vanhoja on kai turha näyttää, mutta silti on kiva kun on edes jotain kuvia. (:

No, torstaipäivänä ei kai tapahtunut kummempia, mutta illalla menin kävelemään Bellan kanssa. Hain suitset ja raipan tallista ja otin Bellan suoraan laitumelta kävelylle. Käännyttiin suoraan laitumelta menevälle peltotielle ja Bella tuli sinne yllättävän reippaasti. Alussa se ravaili ja hurisi, mutta oli kuitenkin ihan kestettävä. Se koko ajan yritti vähän jyrätä ja muutaman kerran hankasi päällään. Nykyään olen tuosta pään hankaamisesta erittäin tiukka, koska se on todella epämiellyttävän tuntuista ja hevonen osoittaa sitä tehdessään haluavansa johtajaksi. Bella tekee tätä nimenomaan silloin, kun se voisi kuvitella haluavan johtajaksi. Poni pysähteli usein, ja lähti liikkeelle ravilla. Se kääntyili, tuli päälle jne. ja astui varpailleni. Ja minä kiljuin kuin palosireeni "Bella ei heti pois varo nyt vähän!". Kroksilla varustettuun jalkaani ei kuitenkaan sattunut, koska Bella tuli koko jalan päälle eikä esim. vain muutamalle varpaalle. Bella oli siis suoraan sanoen täysin kunnioituksen puutteessa koko matkan.Päätin sitten että hyppään kesämekossani harjaamattoman ponin selkään, koska en todellakaan jaksanut koko matkaa tuollaista käytöstä. Yritin saada Bellan pysymään edes hetken paikallaan, mutta sen steppaamisesta huolimatta pääsin ihan hyvin selkään. Bella lähti heti ravaamaan reippaasti, ja annoinkin sen mennä kun se kerta halusi. Hidastin kuitenkin käyntiin vähän ajan päästä, ja sen jälkeen Bella olikin ihan rauhallinen. Naapurimme kohdalla Bellaa alkoi tietenkin jännittämään, eikä meillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä naapurimme tien poikki ja isoa tietä kotiin. Onneksi ketään ei tullut vastaan. :D
Vein Bellan pihalle, otin siltä selästä suitset pois ja istuin itse pihakeinuun lukemaan MeNaisia ja jätin ponin normaaliin tapaan pihalle syömään ruohoa.

Perjantaina käytiin päivällä korvalääkärissä, ja korvani ovat nyt ihan hyvät. Illalla kävelytin Bellan laitumelta haun yhteydessä, ja jatkoin MeNaisten lukemista.
Tänään kävin taas kesämekkosillani ratsastamassa ponilla ilman satulaa, tällä kertaa kypärä päässä. Bella meni oikein kivasti, mutta se oli vähän muissa maailmoissa tosin ei se kyllä häirinnyt meidän käyntiköpöttelyä ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti