keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lokakuun viimeinen

Okei, otsikko on vähän huono koska kirjotan todellakin muista päivistä enkä tästä, mutta näillä mennään! Tästä tulikin nyt vain pikainen päivityspostaus, mutta nyt ne "pahan päivän varalle" jätetyt kuvat saivat käyttöä, jes!

puspus kulta oot maailman ihanin ♥
Bellalla on oikeastaan ollut aika rento viikko. Ollaan ihan muutaman kerran käyty kävelemässä ja kerran ollaan taidettu tehdä ihan kunnon lenkki. No joka tapauksessa vuolija ei ole vieläkään käynyt, pitää nyt joku päivä soittaa sille uudelleen. Ja tänään piri olla ratsastus, mutta hepoilla ei ollut hokkeja ja kenttä oli jäässä joten vätettiin se sitten väliin. Mitään sen kummempaa ei kai ole tapahtunut, lumi tuli ja näyttää pysyvän joten laidunkausi on ohi. Bella asusteleekin nyt pajalaitumella mahdollisimman pitkään. Ite en lumen tulosta niin välitä, paras aika on ehkä se kun on pakkasasteita muttei lunta. Näillä kuitenkin mennään, ja vihdoin sain käyttää +25v äidin vanhaa villapaitaa ja mulle epäsopivaa toppaliiviä. Maanantaina kävin marttojen järjestämällä mosaiikkikurssilla, missä oli oikeasti tosi kivaa! Jos on liikaa vapaa-aikaa, niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan noita mosaiikkijuttuja, niin vanhahtavalta kun se kuulostaakin :D Bella on oikeastaan ollut aika kiltisti, samoin kaikki muut. Pluton kanssa ollaan aina joskus vähän hypitty esteitä, ja kyllä huomaa että sen taidot ovat jonkin verran ruosteessa! No, tästä on hyvä kehittää sitä parempaan suuntaan. Pimeä tulee jo viiden aikoihin, ja koska tulen kolusta vajaa puoli neljän aikoihin ja syön heti sen jälkeen, niin valoisat tunnit meinaavat tosiaan loppua kesken. Nyt joku päivä kuitenkin yritän mennä Pupun kanssa lenkille, mutta viimeistään viikonloppuna päästään reippailemaan (haha mikä sana).
Tietkin vaan ovat jo niin jäässä, että meidän erilaiset lenkkimaastot ovat jo nyt aika suppeat. Mutta peltotielle pääsee kyllä menemään aika hyvin, joten sinne varmasti suunnataan heti kun keretään!

 No juu, eilen poni tosin oli vähän huonolla päällä. Jo aamulla Bella vähän kiukutteli, mutta erityisesti illalla kun menin hakemaan sen niin se oli tosi villillä päällä. Ensin Söpis laukkasi suoraan luokseni kun huutelin sitä, eikä siinä nyt ole mitään outoa. Riimun laittaminen oli kuitenkin aivan kamalaa, ja samassa ponin piti tietenkin rikkoa juomaämpärinsä. Vähän ajan päästä tyty kuitenkin rauhottui ja sain sille riimun, mutta matka tallille olikin ihan oma lukunsa. Pyöräytin Bellaa muutaman kerran heti lähdön jälkeen, mutta vähän ajan päästä se sai sätkyän ja viiletti etujalkoja ja takajalkoja nostellen ympärini (onko tuo ees sana?). Päästiin kuitenkin tallille ihan turvallisesti muutaman muun välikohtauksen saattelemana. :D

Tänään ei ole tähän mennessä tapahtunut melkein mitään, kävin äsken Pupun luona ja nyt kohta lähden hakemaan sen sisään. Ja hei muuten, laitoin tällä kertaa kuvat isoiksi ja normaalisti ne ovat pieniä, kummasta tykkäätte enemmän? Toivoisin todellakin kommenttia tästä! (:

2 kommenttia:

  1. ainakin minä tykkään enemmän näistä isommista kuvista(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, edes yks kommentti näistä! :D Muutama muukin on tosin antanut ymmärtää, että isommat kuvat ovat parempia joten ehkä alan laittaa kuvia jatkossa suurempina (:

      Poista