keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Eri-villi poni ja enempi kuvia!

Tästä tulikin nyt tällanen postaus, paljon (laaduttomia...) kuvia ja vähän tekstiä. No hyvä, joskus näinkin päin! Ja joo otsikko on pystymerästä repäisty, koittakaa kestää : )

Viikonloppuna ja nyt alkuviikolla olen käynyt melkein joka päivä Pupun kanssa lenkillä, tosin ainakin eilen meillä taisi olla välipäivä. Talvella Bellasta kuoriutuu aina se villimpi yksilö, sen olen taas saanut huomata! Pupu pukittelee, tekee pieniä pystyynnousuja, huitoo etujaloilla, inisee ja lähtee laukalle aivan ilman syytä - ihan niin kuin viime talvenakin. Tänään kun menin hakemaan sitä laitumelta, niin poni teki kaikkia näitä ainakin viitisen minuuttia. Kun Bella lopulta rauhoittui, niin vein sen talliin ja hoidin sen hyvin, onhan se mun oma kulta ♥
Onko muuten teidän muidenkin hevoset näin lumen ja pakkasen tultua ollut normaalia villimpiä?Mutta niin, lenkit ja muut jutut menivät kuitenkin näistä pikkujutuista huolimatta tosi hyvin, ei olla liukasteltu ollenkaan ja muutoin Bella on ollut tosi kiltti. Piha tosin nyt aurauksen jälkeen on ollut hiukan liukkaampi, muttei kuitenkaan juurikaan liukas.

Pigin kanssa olen myös puuhaillut aika paljon, se on päässyt useammankin kerran mukaan tallitöihin. Pikkusella on vaan aina niin kylmä pihalla, ettei se voi kovin kauaa olla mukana!Maanantaina myöhästyin tunnin koulusta, koska kello ei herättänytkään! Tiistaina meinasin myös myöhästyä, koska olin laittanut kelloon väärän ajan herätykselle mutta ehdin kuitenkin kouluun. Muutoin koulussa on mennyt ihan hyvin, tänä vuonna ei ole tullut kokeista yhtään alle kasia. Eilen Sini oli meillä ja leivottiin iso kasa piparita, eli joulua odotellessa!

3 kommenttia:

  1. Hei! Olen antanut blogillesi haasteen/palkinnon omassa blogissani, toivottavasti jatkat haastetta ja annat palkintoja eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi! Tarkemmat ohjeet löydät minun blogistani :)

    VastaaPoista
  2. Haastetta pukkaa myös täältä: http://ratsumaen.blogspot.fi/2012/12/10-kysymyksen-haaste.html :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset molemmista haasteista, teen ne heti kun jaksan/ehdin/muistan :D

    VastaaPoista