tiistai 19. helmikuuta 2013

Ei taas :(


Teksti jäi nyt tosi pitkäksi, mutta en vaan voi jättää mitään poiskaan. Kuvat ovat viikonlopulta, ja tosiaan osaa niistä muokkasin tavoistani poiketen! Mitäs mieltä ootte, kannattaisko ainakin noita pimeempiä ja huonolaatusempia kuvia alkaa muokkaamaan useamminkin? En siis tosiaan mitenkään radikaalisti muuttanut, mutta vähän kuitenkin (:

Perjantaina käytiin Bellan kanssa hyvän pitusella kävelylenkillä, ja Pupu käyttäytyi tosi kivasti. Alussa se ihan pikkasen ravaili, mutta koko loppumatka meni hyvissä merkeissä. Sen jälkeen lähdettiin Oonan kanssa keskustaan kattomaan lyskan wanhoja, ja puvut siellä oli kyllä ihan älyttömän hienoja!



Viikonloppu meni molempina päivinä hiihtokisoissa, lauantaina yksilö ja perjantaina viestit. Lauantaina mun oma suoritus oli tosi hyvä vaikkei sijotus paras mahdollinen ollutkaan, mutta viestit menikin sitten vähän penkin alle. No, huomenna koulujen välisissä Anjalalle kolmoisvoitto! (joo'o näinpä...)

Lauantaina kisojen jälkeen vielä leivoin piirakan ja ässiä, ja sen jälkeen menin Pupun kanssa kentälle. Höntsäiltiin siellä reilun tunnin verran, ja kenttä olikin sen jälkeen aika hyvin tampattu. Bella taas söpöili niiiin ihanasti ♥
Sunnuntaina lähdettiin kisojen jälkeen lähdettiin Keltille tallin avajaisiin, jossa oli tosi mukavaa. Ensin maneesissa muutama tyyppi ratsasti tosi hyvin, ja Henkka puhui tallin tulevasta toiminnasta. Siinä samalla se neuvoi yhtä tyyppiä, ja opin jo siinä kuunnellessani kaikkea uutta!

"mami mä kaatuun!!"
Mutta eiliseen ja tuohon otsikkoon viittaavana teksttin. Hoidin Bellan pikasesti, ja sen jälkeen lähdettiin kävelemään tielle. Bella oli jo tiellä aika villi, joten päätin että mennään yhdelle pienemmälle tielle. Aluksi Pupu tottakai vastusteli sitä, mutta seurasi kuitenkin kiltisti perässä ja rauhottui vähän. Mentiin hetki tosi kivasti, mutta sitten Bella alkoi haistella jonkun eläimen jälkiä ja maata. Maassa oli vähän hiekkaa näkyvissä, muttei muuten mitään outoa. Annoin sen hetken haistella sitä, ja sitten päätin että jatketaan matkaa.
 Sen jälkeen Bellasta tuli ihan outo. Se puhisi, inisi, katteli metsään, hyppi ja pomppi, jyräsi lavalla, potki ja juoksi keskelle tietä. Aluksi se vielä oli ihan menettelevää eikä Bella tehnyt kaikkia noita, mutta kun uudelleen mentiin tuon paika ohi niin siitä tuli ihan kamala. Pupu siis tosiaankin teki kaikkea yllämainittua, mitä se ei koskaan aikaisemmin ole tehnyt talutuksessa. Piste iin päälle oli vielä se, että vastaan tuli yksi mummeli autolla. Sain Bellan yllättävän hyvin pidettyä kurissa sen hetken, mutta juuri kun auto oli päässyt ohi niin se suurinpiirtein painoi kaasun pohjaan. Siitä Bella tietenkin villiintyi täysin, vaikka se oli jo ehtinyt hieman rauhoittua. Onni koko tilanteessa oli se, että tiellä ei tullut kuin tuo yksi auto, koska Bella tosiaankin tämän tästä hyppeli aivan keskelle tietä.


Koska Bella oli niin villi, en tietenkään viittinyt lähtä normaalia tietä takaisin kotiin, vaan mentiin vähän pidemmän ja rauhallisemman tien kautta. Hetken Pupu vielä riehui, ja sitten se alkoi ontumaan. Olin ihan että "ei ei ei ei näin ei taas tätä ei oo totta", mutta kyllä, polvi oli mennyt pois paikaltaan sen riehuessa. No, ei siinä muu auttanut kuin könkätä kotiin, mutta olin kyllä ihan älyttömän harmissani tästä. Ainoa onni tässä oli se että jalka ei mennyt pois paikaltaan normikävelylä, vaan nyt kun Bella oikeasti riehui. Pupu kestää tosi hyvin normaaleja rauhallisia lenkkejä, mutta kun se alkaa riehumaan ja revittelemään niin se ei ole jaloille hyväksi - toisin kuin mielelle aina silloin tällöin. Päästiin kuitenkin aika hyvin kotiin, ja laitoin Bellan jalkoihin MSM 2-teholinimenttiä ja pintelit lämmittämään. Kun vein sille sitten heinää vähän matkan päähän, niin se ei enää onneksi ontunut niin pahasti.
Olin tästä koko jutusta älyttömän turhautunut ja harmissani. Tämä talvi ja koko vuosi on mennyt tosi hyvin ilman ontumista, mutta nyt, juuri nyt sen piti alkaa taas. Voin nyt vaan toivoa että tuo menee kokonaisuudessaan ohi, tosin äsken kun tulin Pupun luota niin ei siinä ollut enää mitään. Mutta siitä lisää myöhemmin!

on se niin ihana, kaikesta huolimatta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti