maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ratsastamista piiitkästä aikaa!

Juups kuvat on taas kännykällä otettuja, tosin niitä ei välttämättä vähään aikaan nähdäkään niin paljoa. Tiputin nimittäin (tämän 2 viikkoa vanhan....) kännykkäni n. 40cm korkeelta sohvalta lattialle ja kameran linssi meni säpäleiksi D: Viedään se varmaan korjaukseen, mutta pakko kyllä sanoa että on kyllä vitsin kestävää tavaraa!


Olen käynyt viime päivinä Bellan kanssa tosi usein lenkeillä, melkein joka päivä! Ollaan ravattukin jo enemmän, ja Pupu on muutenkin tosi reipas ja kiltti. Viikonloppuna olin vain kotona, mutta täälläkin liikuin tosi paljon niin yksin kuin porukassakin. Tein myös tosi monipuolisia juttuja, mikä on aina iso plussa!
Sunnuntaina kävin Bellan kanssa ratsastamassa ihan "kunnolla", ja lenkki oli aivan mahtava! Bella oli tosi kuuliainen koko matkan ajan, ja kun vian maiskautin niin se lähti heti raviin. Jaloissa ei ollut minkäänlaista hämminkiä, joten päästiin menemään tosi rennosti koko matka. Mun pitäisi ehdottomasti mennä useammin Pupun selässä, ja nyt varmasti alan lisäämään ratsastusta kun ei ole enää liukastakaan. No, joka tapauksessa lenkki oli aivan ihana, tykättiin varmasti molemmat tosi paljon!


Tänään pidin karmean harjausrumban Bellan kanssa. Karvaa lähti aivan järkyttävästi, ja nyt kaikki paikat on ihan täynnä sitä. Toivottavasti en ole ainoa joka kärsii tästä...? :D No joo, päästin samalla Pikun meidän luokse tarhaan. Ei siinä mitään, mutta kun tämän jälkeen aloin putsata karsinaa niin Nappi löysi jostain jonkun puisen koristeen, ja alkoi syödä sitä. Menin kieltämään sitä, ja siinä samassa se sujahti portista ulos ja meni syömään kissanmuroja. Oikeasti vuohet ovat kyllä niin ärsyttäviä, ettei niille voi kun nauraa!

laitetaan nyt välillä jotain muutakin kuvaa ettei mene ihan liian tylsäks :D mutta joo, tossa siis uusi aaivan ihana kello, tykkään älyttömästi!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Bella on niin kaunis! <3 niin muuten säkin. ^ ^ Toi kello on mnuuten upea!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos ihanasta kommentista! (;

    VastaaPoista