lauantai 31. elokuuta 2013

Den bästa jag vet ♥

 Mulle on tullut sellanen uus tapa, että haluisin alottaa kaikki tekstit jollain pikku tervehdyksellä :D Ja ah kaikkia kiinnosti tämä turha lause eli aloitetaan -> Moikka!
Ja kuvat ovat muuten tältä päivältä, eikä mun ilmeistä tartte ylläri vaan välittää :-D

se on hyvä ku osaa istuu suoras ":))"
Viime viikolla mentiin Bellan kanssa peräpaloon ratsastamaan. Katoin että joo, puimuri on tulossa vastaan ja käännyttiin sinne minne oltiinkin menossa, eli vähän pienemmälle tielle. Meidän "onneksemme" puimuri tulikin samalle tielle, ja Bella meni ihan paniikkiin. Ensin Pupu kääntyi kokonaan ympäri että sai katsottua puimuria, ja sen jälkeen heitti 180 astetta takajalkojen ympäri lähtien ojan kautta pakoon laukkaamaan keskelle tietä. Sain Bellan kuitenkin aika nopeasti hidastettua, ja näytin samalla puimurille käsimerkeillä (ekaa kertaa elämässäni!!) että joo, odotappa sä siellä niin me mennään pienemmälle tielle odottelemaan. Sitten se puimuri meni ihan hiljaa meidän ohi, ja silloin Bella pysyi ihan rauhallisena koska oltiin aika kaukana tiestä. Onneksi ei käynyt mitään pahempaa!


Meidän lenkin tarkotuksena oli itseasiassa mennä yhelle sänkkrille laukkaamaan, mutta kun päästiin sinne niin huomasin että se olikin jo käännetty ympäri! Pienen ärsytyksen jälkeen käännyttiin ympäri ja mentiin yhdelle toiselle peltotielle laukkaamaan. Ravattiin sinne päin ja laukattiin takaisin, ja Bella laukkasi niiniin hienosti! Se meni pitkää ja rentoa laukkaa vaikka kuinka kauan aikaa ja olin kyllä niin ylpeä siitä! Alkumatkalla ravaaminenkin oli ollut tuskaista, mutta nyt Bella laukkasi kuin vanha tekijä. Loppumatka sitten ravailtiin ja käveltiin rennonpuoleisesti.

Sitten taidettiin käydä pari kertaa maastossa, eikä tapahtunut sen kummepia. Yhtenä päivänä mentiin peltotielle ratsastelemaan, ja samalla tehtiin pellolla isoja ympyröitä ja kaaria. Otettiin myös tosi reipasta ravia tosi pitkiä pätkiä, ja Bella toimi hienosti ja lenkki meni hyvin.


Tänään kävin ratsastamassa vähän vanhoissa maisemissa, jossa ei oltu käyty varmaan pariin vuoteen. Bella oli koko matkan aika reippaalla tuulella, mutta alussa se pelkäsi tosi paljon Siniä ja Cocoa, joiden oli tarkoitus tulla meidän kanssa vähän käppäilemään. Sinillä oli Coco sylissä, ja kun se meni maahan niin Bella sai totaalisen säkärin. Se lähti ihan samalla tavalla laukkaamaan kuin sillon kun se puimuri tuli, joten tilanne oli mulle itseasiassa aika tuttu. Sain Pupun melkein heti hidastettua, tulin alas selästä ja talutin sen takaisin Cocon ja Sinin luo ja nousin selkään, ja loppumatkassa ei ollut mitään ongelmia. Otettiin keskivaiheilla vähän reipasta ravia, mutta lähinnä kumminkin käveltiin ja lenkki meni kaikinpuolin tosi mukavissa merkeissä! (:

siispä näihin kuviin, näihin tunnelmiin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti