sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syksyjuttuja

Moi vaan! Sain vihdoin tän postauksen tehtyä ja napsittua parit ylivärikkäät kuvat siihen. Ihan kaikkia juttuja en varmaan taaskaan muistanut mainita, mutta tässä nyt ainakin jotain meidän viikon touhuiluista. Ja ainiin muuten, tallia ollaan vähän uudistettu tämän kaiken lisäksi! Voisin vaikka tehdä siitä postauksen/videon (vähän parempilaatusen kun ton alemman...) jossain vaiheessa!


Alkuviikolla lähdettiin Bellan kanssa iltasella menemään pellolle päin. Alku meni ihan jees, mutta kun käännyttiin sellaselle patotielle missä on pikkunen joki tien vieressä, niin Bella muuttui ihan erilaiseksi. Se pysähteli, kiemurteli ja peruutteli ihan minne sattui ja jouduin komentamaan sekä rohkaisemaan sitä tosi paljon, että se uskalsi jatkaa eteenpäin. Sitten se liikkuikin ihan hyvin eikä tehnyt enää noita tyhmiä juttujaan, kun tajusi ne ihan turhiksi. Jatkettiin vielä hyvän matkaa tietä eteenpäin ja sitten käännyttiin takaisin. Kun päästiin taas vähän varmemmalle tielle missä Pupua ei jännittänyt enää ollenkaan, alettiin ottaa vähän laukkaa. Mitään kunnon pitkää pätkää ei saatu, mutta hyviä nostoja kyllä tuli!

Laukkojen ja aiemman jännittämisen jälkeen Bella kyllä kieltämättä oli vähän jäykkänä, mutta otettiin lopussa pitkä kävelypätkä niin ei siinä sen jälkeen ollut mitään vikaa. Sain ratsatsuksen jälkeen vielä kolme pientä apuria harjailemaan Pupua, ja se kyllä tykkäsi siitä tosi paljon! (:

Perjantaina kävin Pupun kanssa aika lyhyellä ja muutenkin pikasella ratsastuksella, jonka alku meni tosi huonosti. Kun lähdettiin niin aattelin että joo, onpas Bella reipas mutta kun alettiin ravailemaan niin tahti tosiaan muuttui. Poni ei suostunut liikkumaan mihinkään suuntaan ja sitä piti komentaa oikeasti tosi paljon ennen kun se suostui ottamaan askeltakaan ravia. Sitten kun Bella suostui ottamaan ravin ja lopetin painostuksen, niin se jatkoi tyytyväisenä ravailuaan vaikka kuinka pitkään. Mentiin nykyisiin lenkkeihin verrattuna aika lyhyt ja rauhallinen lenkki, mutta joskus näinkin!


Tänään harjasin Bellan perusteellisesti ja vuolin vähän kavioiden reunoja ja sädettä. Saatan vielä ehkä illalla (niin mitäköhän...) käydä vähän ratsastelemassa Bellalla, mutta ei varmaankaan tehdä mitään kovin erikoista.
Aattelin muuten tehdä jotain muhun itteeni liittyviä erikoispostauksia ehkä joskus lähiaikoina, mutta katotaan nyt saanko mitään aikaseksi. Mutta joo, kivaa alkavaa viikkoa kaikille! (:

 
hahhah naurakaa pois otan jotain överihuonolaatusta videota siitä kun bella syö nyt joku roti......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti