sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vate ratsailla ja peltolenkkejä!

Mulla oli kirjotusinspis tossa pari päivää sitten, mutta nyt se hävisi kokonaan jonnekin eli selittelen lyhyesti viime viikon tapahtumat. Oon muutenkin koko tän päivän ollut kuin Pikku Myy, joka asia ärsyttää ärsyttävällä tavalla ja se ärsyttä kun ärsyttää niin paljon :D Mutta mulla on kyllä hyvä syykin, koska mun ah ihana sairasteluputki sai taas jatkoa. Juuri kun pääsin ton nilkan kanssa treenaamaan vähän aktiivisemmin niin jippii, tuli nuha ja sen mukana poskiontelon tulehdus. Nyt siis vielä pitää ottaa viikko rauhallisemmin ja jos vaikka vihdoin pääsisin alottamaan terveenä olemisen!
...ja joo kroksit on parhaat heppailukengät!!


Mutta joo, viikolla kävin muutaman kerran ratsastamassa lähinnä pellolla satulan kanssa ja ilman. Molemmat lenkit menivät tosi hyvin, joista toisella tehtiin pellolla ympyröitä, kaaria, temponvaihteluja ja muita. Nämä kaikki menivät tosi hyvin, eikä Pupu yhtään jurnuttanut kun piti tehdä vaikka useampi ympyrä kotoa poispäin. Söpis meni kotiinpäin taas paljon reippaammin, ja saatiinkin tosi hyviä ravi- ja laukkapätkiä!


Toisella lenkillä kävin hakemassa pikapikaa suitset tallista ja lähdettiin pellolle ilman satulaa. Alkumatka käppäiltiin, ja melkein koko loppumatka sitten ravattiin tosi reippaalla tahdilla. Bella oli tämänkin lenkin ajan tosi positiivisella tuulella, ihan niin kuin viimeksikin!
Eilen aamulla pääsin taluttajan hommiin kun Vate halusi ratsastaa Bellalla. Mentiin myllykujan lenkki aika rauhalliseen tahtiin, eikä mun itseasiassa enää loppumatkasta tarvinutkaan enää taluttaa kun Vate osasi ratsastaa ihan ite! Lenkki meni hyvin, Söpis meni tosi kivasti ja sää oli mitä mahtavin - ei valittamista!

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Jep, kroksit on parhaat tallikengät, ite käytän kans vaikkei ne ihan turvallisimmasta päästä olekkaa :D

  VastaaPoista
 2. + Bella taas niin sulosena <3

  VastaaPoista
 3. lovely photos:)
  please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  VastaaPoista